Shady Promoter “Retires” Owing Money, Asks For Prayers



Dennis “Shady” Richard posted a blog at his myspace site retiring from wrestling. In it he admits he owes fans for tickets purchased for future events and as reported earlier he owes at least Elix Skipper, ODB, Angelina Love & Elix Skipper a total amount of several thousand dollars.

He asks the reader to “say a prayer” for him. I suggest he pay folk what he owes and seek salvation when he deserves it, which certainly is not now with money owed to so many innocent victims.

http://www.myspace.com/shadytongs

Shady writes:

Sunday, October 05, 2008

SHADY RETIRES FOR GOOD!!!!!

THIS IS A SAD DAY 4 ME, BUT I WILL MOVE ON TO A NEW CHAPTER IN MY LIFE! I HAVE LIVED ALL MY CHILHOOD DREAMS! WHETHER U LOVE ME OR HATE ME, IF UR HONEST THERE ARE NOT MANY INDY PROMOTERS OR ENTERTAINERS WHO HAVE DONE THE THINGS I HAVE! IM NOT BRAGGING IM JUST PROUD. PLEASE KEEP ME IN UR PRAYERS THIS STEP IS VERY REAL AND IS FINAL! IN THIS BUSINESS THE TRUTH IS RARELY TOLD! THE TRUTH IS I HAVE TRIED TO DO HUGE EVENTS FOR THA FANS AND FEEL LIKE I HAVE GAVE ALOT TO THEM AND ENTERTAINED AS WELL AS I COULD. AT THIS MOMENT I HAVE SEVERAL BUSINESS PARTNERS AND WRESTLERS ALIKE THAT ARE UPSET WITH ME, BUT REMEMBER ALL A MAN CAN DO WHEN HE MAKES MISTAKES AND BAD DECISIONS IS TRY TO MAKE IT RIGHT. AND THATS WHAT I WILL DO! I HAD TO LEAVE THE WORLD OF WRESTLING FOR MANY REASONS BUT THE MAIN ONE BEING MY FAMILY IT HAD BECAME A BURDON TO PROMOTE AND FULLFILL MY OBLIGATIONS AND THE TIME I SPENT AWAY FROM HOME WAS NOT WORTH THE SMALL OR NO RETURN I RECEIVED AT THE END OF EACH NITE. TO ANY FANS THAT HAVE BOUGHT ANY TICKETS FOR ANY UPCOMING SHOWS PLEASE E MAIL US AND WE WILL MAKE IT RIGHT! ONCE AGAIN SAY A PRAYER FOR ME AND KNOW THAT I TRULY WAS HONORED TO PERFORM FOR U!

TRENDING